JAC Limburg

U bent hier

Problemen voorkomen

JAC Limburg werkt niet alleen aan het oplossen van problemen, het werkt ook aan het voorkomen van problemen. We doen dat onder andere met ons vormingsaanbod, door mee te werken aan projecten, door materiaal uit te lenen dat gebruikt kan worden in vormingen, en door ons JAC bekend te maken bij scholen en jeugdorganisaties.

Het vormingsaanbod

Binnen JAC Limburg en in samenwerking met Stad Hasselt zijn er enkele medewerkers die interessante projecten aanbieden aan scholen binnen Hasselt.

Vragen over vorming?

Mail naar vormingscel@cawlimburg.be.

Uitleenaanbod JAC Limburg

JAC Limburg beschikt over een uitleenaanbod. Dit is een verzameling methodieken en educatieve spelen die kunnen gebruikt worden binnen een les of vormingsmoment. Alles kan op het JAC ingekeken, gekopieerd en/of uitgeleend worden. Jongeren en intermediairs die zelf een les of een vormingsmoment willen uitwerken, kunnen hierin ook ondersteuning vragen van de medewerkers.

In elk JAC kan je tijdens de openingsuren terecht met vragen over uitlenen van materiaal. Enkel de uitleendienst van JAC Hasselt is uitsluitend open op dinsdagen van 13u tot 16u30.

Bekendmaking JAC Limburg

Wil je het JAC beter leren kennen? We komen graag langs in je klas of jeugdclub. Je kan natuurlijk ook zelf op bezoek komen. We geven je een korte rondleiding door onze werking en spelen vervolgens een leuk JAC-spel "Zit je met een ei?".
Aanvragen kunnen ons bezorgd worden via dit formulier. Ingevulde formulieren mag je mailen naar bekendmaking@cawlimburg.be. Daarnaast kan je natuurlijk ook steeds terecht bij een JAC in je buurt.