JAC Limburg

U bent hier

Nieuws

In deze rubriek vind je een overzicht van nieuws uit het JAC.
Nieuwsberichten uit de regionale JAC’s vertellen je over het reilen en zeilen in de dagelijkse praktijk, over nieuwe projecten, vacatures of activiteiten.
Nieuws uit de sector geeft je een beeld van ontwikkelingen in het Vlaams welzijnsbeleid, JAC-standpunten, JAC-projecten in de steigers en initiatieven van partners die we als JAC een warm hart toedragen en mee willen verspreiden.
28.03.17

Het internet is een geweldige uitvinding. Maar het is niet altijd één groot feest.

06.02.17

Met het project Me, Myself and I wil Sint-Truiden voor het tweede jaar op rij kinderen en jongeren helpen met hun zelfbeeld.

19.12.16

Alle JAC's in Limburg zijn gesloten van maandag 26 tot en met vrijdag 30 december omwille van de feestdagen. JAC Hasselt is ook nog gesloten op 2 januari.

29.02.16

Vandaag lanceerde het CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) een bekendmakingscampagne, in het bijzijn van Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin. De bedoeling is om het hulpaanbod bekend te maken bij het brede publiek.

Pagina's

Filter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze JAC-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het jeugdbeleid en nieuwe projecten , interessante websites of publicaties rond jongerenthema’s.