JAC Limburg

U bent hier

Zit je met een ei?

Haal het JAC erbij!

Ben jij tussen 12 en 25 jaar, dan is het JAC de plek waar je terecht kan met al je vragen.

Wil je graag alleen gaan wonen, en weet je niet hoe dit aan te pakken? Heb je problemen thuis en wil je hier graag eens je hart over luchten? Voel je je niet goed in je vel en zoek je iemand die naar je kan luisteren? Wil je graag wat meer informatie rond een bepaald thema? Heb je vragen rond seksualiteit? …

Je bent welkom met om het even welke vraag. Het JAC luistert graag naar jou en probeert samen met jou op zoek te gaan naar een antwoord of een mogelijke oplossing. Het JAC werkt gratis, zo anoniem en zo vrijblijvend mogelijk.

Contacteer ons!

Het JAC, ook wel het jongerenonthaal van het CAW genoemd, kan je op verschillende manieren contacteren. Je kan tijdens de openingsuren altijd vrij binnenstappen. Je vindt ons op 5 verschillende locaties in Limburg: Hasselt, Sint-Truiden, Genk, Lommel en Maasmechelen. Er is dus altijd wel een JAC bereikbaar in je buurt. Als je binnenstapt, verwelkomt een JAC-medewerker je graag en geeft je meteen advies, informatie of mogelijkheid tot een gesprek in onze gezellige gespreksruimte. Ook kan je ons van maandag tot vrijdag tussen 10u en 17u telefonisch bereiken op 011 85 00 05.
Mailen kan je steeds op jaclimburg@cawlimburg.be. Verder ben je ook altijd welkom op de chat. Je kan hier tijdens bepaalde uren anoniem en vrijblijvend chatten met een JAC-medewerker.

Ben je ouder als 25 jaar en zoek je hulp?

Je kan altijd in het CAW, Centrum Algemeen Welzijnswerk, terecht. Buiten het Jongerenonthaal, zijn er ook verschillende onthaalpunten voor volwassenen.

Lees ook